Δοκιμαστικά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

326

Οσοι νεαροί ποδοσφαιριστές, γεννημένοι από το 2002 έως το 2005, θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους να ενταχθούν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία τους δηλώνοντας συμμετοχή στο διήμερο δοκιμαστικών που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 Μαρτίου στην Παιανία.

Όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωση της στην διάρκεια της Δευτέρας (6/3) οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 20 Μαρτίου και εν συνεχεία όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν από τους ανθρώπους του τριφυλλιού και φυσικά στις 25 και 26 Μαρτίου θα τσεκαριστούν απ’ όλους τους προπονητές της ακαδημίας αλλά και τον διευθυντή των πράσινων ακαδημιών, Τάκη Φύσσα.

Μιλάμε για παιδιά που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής την ερχόμενη περίοδο και θα αποτελέσουν στελέχη για τις ομάδες Κ13 έως Κ16 του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2017 θα διοργανώσει ανοικτές προπονήσεις για ποδοσφαιριστές (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) γεννηθέντες τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκοπό, όσοι επιλεγούν από τους προπονητές, να ενταχθούν στην Ακαδημία την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατεβάσει εδώ την σχετική αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά, να την συμπληρώσει και να την αποστείλει στο email της γραμματείας της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού: academy@pao.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η οικογένεια του εκάστοτε ενδιαφερόμενου θα ενημερωθεί από την γραμματεία της Ακαδημίας μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου, τηλεφωνικά ή μέσω email, εάν η αίτηση του έγινε δεκτή και πότε θα προπονηθεί, δηλαδή την ημέρα, αλλά και την ώρα των προπονήσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προσέρχονται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους και τα κάτωθι:

  1. Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης
  2. Γραπτή άδεια από τους νόμιμους κηδεμόνες του που του επιτρέπουν να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2017, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής
  3. Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου, ιδανικά από καρδιολόγο
  4. Άδεια από την ομάδα/Ακαδημία του αθλητή – είτε έχει δελτίο, είτε όχι – που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού τηλεφωνικά καθημερινά, από τις 10:30 έως τις 16:00 στο 2106647163 (εσωτ. 168)”.