Τάτος: “Ο Βούζας δεν σταματούσε να δουλεύει”

344

Στην εργατικότητα του Βασίλη Βούζα στάθηκε ο Ανδρέας Τάτος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τον αντικαταστάτη του Πάουλο Μπέντο. Ο μέσος του Άρη σχολιάζοντας επίσης την πορεία του φετινού Ολυμπιακού αποθέωσε τον Τσόρι Ντομίνγκες ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν η ομάδα που θα έκανε τον αντίπαλο να την φοβάται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου:

«Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και γνωρίζω την δουλειά του στις ακαδημίες. Ασχολείται συνεχώς και βελτιώνεται, χαίρομαι πολύ κι εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου να πετύχει».

Για το εάν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας: «Είναι δύσκολο γιατί Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση. Είναι κίνητρο για τον κάθε άνθρωπο που θέλει να βρίσκεται σε μια μεγάλα ομάδα να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση».

Για την δουλειά και τα όσα του αρέσουν να βλέπει στο γήπεδο: «Ήταν εννιά ώρες μέσα στου Ρέντη και δούλευε. Του αρέσει να δουλεύει με τους παίκτες και να τους δείχνει πράγματα. Του αρέσει η ομάδα του να πρεσάρει και να έχει την κατοχή της μπάλας».

Για τους νέους παίκτες που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής: «Ήταν όλα τα παιδιά έτοιμα κι όταν παίζουν το κάνουν καλά. Πρόκειται για ταλαντούχα και σοβαρά παιδιά. Είναι όλοι τους συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα πετύχουν πολλά πράγματα. Τους αξίζει εκεί που βρίσκονται»

Για την γενικότερη εικόνα του Ολυμπιακoύ φέτος: «Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που φοβόσουν να αντιμετωπίσεις. Δεν ξέρω τι φταίει και παίζει τόσο κακό ποδόσφαιρο. Έχει παίκτες με ποιότητα. Παίκτες όπως ο Τσόρι, που είναι μεγάλη παιχτάρα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν έπαιζε…».