Τοπολιάτης αντί Βούζα στην Κ20 του Ολυμπιακού

265

Στον Βασίλη Βούζα ανατέθηκε το δύσκολο έργο να κοουτσάρει την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας και ως εκ τούτου το πόστο του προπονητή στην Κ20 των Πειραιωτών έμεινε κενό. Όπως έγινε γνωστό, τη θέση αυτή θα πάρει ο Νίκος Τοπολιάτης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Κ15.

Παλαιότερα ο Τοπολιάτης ήταν βοηθός του Αλέκου Αλεξανδρή και του Μπερντ Στορκ στην Κ20, ενώ εφέτος με τους Παίδες είχε την ομάδα στην 2η θέση, στο -2 από τον Ατρόμητο. Ο Τοπολιάτης ήταν προπονητής και στην Κ17, με την οποία συμμετείχε σε φάιναλ φορ, χάνοντας στον τελικό από τον ΠΑΟΚ. Πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα με την Κ15.

Τη θέση του Τοπολιάτη στην Κ15 παίρνει ο Γιώργος Παπακωστούλης, ο οποίος ήταν στην κ13 και στην Κ16. Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων” έχει ως εξής: “Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής στην ομάδα Νέων (Κ-20) αναλαμβάνει ο Νίκος Τοπολιάτης και στην ομάδα των Παίδων (Κ-15) ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης ήταν προπονητής στην Κ-16 και στην Κ-13 της Ακαδημίας και θ’ αντικαταστήσει τον Νίκο Τοπολιάτη στην Κ-15. Ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (11:00) με την ΑΕΚ στα Βριλήσσια στον αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15″.