Στολτίδης: “Απολύθηκα επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου”

363

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο πρώην μέσος των Ολυμπιακού, Ηρακλή και Κέρκυρας, ανέφερε, μέσω του «Arena FM» ότι απομακρύνθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, όπου ήταν γενικός διευθυντής, επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου, Ηλία Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά μίλησε για:

«Τέλος από τον Αστέρα, χθες μου ανακοινώσανε την λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ.Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας.

Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν.

Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Βράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει μάλιστα ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπα ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελα να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από μένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά.

Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 χρονών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα».

Αναφορικά με την Φούτμπολ Λιγκ και τον Άρη: «Οι δυο ομάδες που ξέφυγαν, συν τον Άρη θα πάνε μέχρι το τέλος. Ο Άρης είναι πιο δύσκολα από όλους λόγω της διαφοράς στην βαθμολογία. Και αγωνιστικά εμένα δεν με πείθει ο Άρης, οι άλλες δυο φαίνεται να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν «φάει» το -6 η Λαμία αλλάζει άρδην όλο το σκηνικό ,γιατί ο Άρης έχει μέσα και τον Απόλλωνα και την Λαμία».

Για την Σουπερ Λιγκ, την μάχη του τίτλου και τον Ηρακλή: «Ο Ολυμπιακός δεν βλέπω να χάνει το πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση, όσο και να τον φτάνουν καμία δεν πείθει ιδιαίτερα. Ο Πανιώνιος που είναι πιο κοντά δεν φαίνεται να έχει την δυναμική να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Όχι ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλή μπάλα, αλλά θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός κατά διαστήματα, είχε κάποια καλά παιχνίδια αλλά και κάποια άλλα που δεν σε πείθει, όπως αυτό με τον Ηρακλή.

Τι να πω για τον Ηρακλή, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια και των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή. Το παλεύουν όσο μπορούν και πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Δεν καταθέτουν τα όπλα και μακάρι να καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία».