Στο ΔΑΚ Κορυδαλλού και ΕΑΚ Βόλου οι “μάχες” των Μικτών

406
Ορίστηκαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι ημιτελικοί αγώνες των Μικτών Παίδων και Νέων των ΕΠΣ στο πλαίσιο της 3ης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογών εθνικών ομάδων!

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, ο αγώνας Παίδων ανάμεσα στην ΕΠΣ Εύβοιας και την ΕΠΣ Ηρακλείου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού στις 10:30, ενώ ο αγώνας ΕΠΣ Άρτας με ΕΠΣ Ηρακλείου στους Νέους, θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο αλλά στις 13:30.

…στο ΕΑΚ Βόλου θα παίξει η Μικτή Νέων

Στους άλλους ημιτελικούς, στους παίδες θα αναμετρηθούν ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας και στους Νέους η ΕΠΣ Σερρών με την ΕΠΣ Αχαΐας με φόντο τον… τελικό της κάθε διοργάνωσης.

Στο ΕΑΚ Βόλου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα ορίστηκε να διεξαχθεί ο αγώνας της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών, στον ημιτελικό αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ.

Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της ΕΠΣ Αρτας και της ΕΠΣ Ηρακλείου θα γίνει στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την ίδια μέρα, αλλά με ώρα έναρξης στη 1.30 μ.μ.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου είναι η μοναδική Ένωση που συμμετέχει στην 3η φάση και με την ομάδα Νέων της αλλά και με την ομάδα Παίδων της…

Υπενθυμίζουμε, πως στη προηγούμενη φάση η ΕΠΣ Ηρακλείου είχε αγωνιστεί και πάλι στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, όπου επικράτησε με 0-4 επί της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στους Παίδες και με 2-4 επί της ΕΠΣ Λέσβου στους Νέους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Ορίστηκαν σήμερα επίσημα οι νοκ-άουτ αγώνες της 3ης φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων (ημιτελικοί), με τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ να αγωνίζονται την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού.

Στο ίδιο γήπεδο είχαν γίνει και οι προηγούμενοι αγώνες της 2ης φάσης για τις Μικτές ΕΠΣΗ.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, στις 10:30 το πρωί η Μικτή Παίδων Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει την Μικτή Εύβοιας ενώ θα ακολουθήσει στις 13:30 η αναμέτρηση της Μικτής Νέων Ηρακλείου με την Μικτή Άρτας.

Η φιλοξενία και η διοργάνωση των αγώνων έχουν και πάλι ανατεθεί από την ΕΠΟ στην ΕΠΣ Πειραιά».