Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Θεσσαλονίκη με καλό σκοπό

277

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για μία ξεχωρίστη αθλητική εκδήλωση.

Αναλυτικά:

H Athletic Productions και το Πάμε Μπάλα, καλωσορίζουν τη Sporting Λισαβόνας στη Θεσσαλονίκη με ένα event με καλό σκοπό και με υπογραφή Christianο Ronaldo!

Μια μοναδική αθλητική εκδήλωση στην οποία η Stars of the Future του Fransisco Zuela θα παρουσιάσει σε βάθος την Sporting Λισαβόνας, την παγκόσμιας κλάσης Σχολή ποδοσφαίρου, το σύστημα ακαδημιών και τμημάτων Υποδομών που έχει αναπτύξει κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο, όπως τους Πάολο Φούτρε, Σιμάο Σαμπρόσα, Νάνι, Ρικάρντο Κουαρέσμα και τους βραβευμένους με τη Χρυσή Μπάλα Λουίς Φίγκο και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με στόχο την επιλογή της Σχολής ποδοσφαίρου αντιπροσώπευσης στη Βόρεια Ελλάδα.

Ένα αθλητικό γεγονός με κοινωνική ευθύνη και την σφραγίδα του Christianο Ronaldo αφού φανέλα του, Sporting Λισαβόνας με το Νο. 28 υπογεγραμμένη δια χειρός από τον σουπερ παίκτη, θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, και τα έσοδα θα δοθούν στο «Ελπίδα, Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο».
Τη φανέλα θα φέρει στην Ελλάδα η αδελφή του Christiano Ronaldo, Katia Aveiro η οποία θα παρευρεθεί, θα τιμήσει την εκδήλωση θα ανακοινώσει τον πλειοδότη και εφόσον είναι εφικτό, θα παραδώσει τη φανέλα. Εκπροσωπώντας την οικογένεια Ρονάλντο, η Κatia Aveiro στηρίζει ενεργά τη Sporting Λισαβόνας και αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του κορυφαίου συλλόγου ανάδειξης και εκπαίδευσης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/3 στο Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Θέρμης, ενώ η δημοπρασία θα διεξαχθεί μέσα από τον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων www.charityidols.gr.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι ομάδες του Δήμου Θέρμης: Θρίαμβος Ταγαράδων, Θερμαϊκός Θέρμης, Αναγέννηση Ρυσίου, Δόξα Τριλόφου, Ατρόμητος Τριαδίου, ΑΟ Καρδίας, Αετός Βασιλικών, Αστέρας Ραιδεστού, Απόλλων Κάτω Σχολαρίου, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Ορφέας Σουρωτής, Ατρόμητος Αγ. Παρασκευής, Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου, Δόξα Λακιάς.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.