Κοιτάζει Λημνιό η Γιουνάιτεντ

242

Εκτός του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενδιαφέρον για τον 18χρονο Δημήτρη Λημνιό έδειξε και σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρέθηκε στο Περιστέρι για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ηρακλή.

Το “next big thing” του ελληνικού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Δημήτρης Λημνιός έχει ήδη αναγκάσει τους θεωρητικά μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν σηκωμένες κεραίες. Και όχι μόνο.
Πιο συγκεκριμένα σκάουτερ της Μάντσεστερ Γ. που είχε έρθει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ηρακλή, σημείωσε στο μπλοκάκι του το όνομα του Λημνιού. Μάλιστα ρώτησε και ανθρώπους της ομάδας για λεπτομέρειες που αφορούν στον διεθνή με την Εθνική Νέων εξτρέμ.

Ο Λημνιός έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το 2019 και σε αυτό δεν έχει προβλεφθεί κάποια ρήτρα. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στην ομάδα αρχικά. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει σύντομα αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του νεαρού άσου και να προστεθεί σε αυτό και ρήτρα αποδέσμευσης.

Είναι δεδομένο πλέον πως στους αγώνας του Elite Round που θα συμμετάσχει η Εθνική Νέων και θα είναι στην αποστολή ο Λημνιός θα παρευρεθούν σκάουτερς και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και πάλλων κορυφαίων clubs.