Στην Εθνική Νέων ο Μπουζούκης αντί του τραυματία Πίσπα

296

Ο Σωτήρης Πίσπας στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι των Νέων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό καθώς λίγη ώρα μετά το γκολ που σημείωσε και μείωσε για το τριφύλλι σε 2-1 ένιωσε ένα τσίμπημα στον αριστερό προσαγωγό και έγινε αλλαγή.

Αμέσως ο νεαρός φορ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Νέων στην Elite Round την επόμενη εβδομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Σπύρο Λιβαθηνό βρέθηκαν στο “Γ. Καλαφάτης” και με το που είδαν τον Πίσπα να γίνεται αλλαγή άρχισαν να σκέφτονται τις διαθέσιμες λύσεις.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ

Μετά το τέλος του ματς μάλιστα είχαν ενημέρωση από το ιατρικό τιμ των πράσινων για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει ο νεαρός φορ. Από τη στιγμή που έμαθαν ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν κάλεσαν τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε κληθεί πρόσφατα σε φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Νέων όπου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους Γκούμα, Λιβαθηνό ενώ και στο ντέρμπι το Σάββατο ήταν από τους καλύτερους των πράσινων και η απόδοση του ανταμείφθηκε.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες της Εθνικής Νέων θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα και θα αναχωρήσουν απευθείας για την Ολλανδία ενώ την Πέμπτη είναι το πρώτο ματς κόντρα στην Ουκρανία.