Φιλική νίκη των Νέων του ΟΣΦΠ επί του Ολυμπιακού Στοκχόλμης

155

Σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 της ομάδας του Ολυμπιακού Στοκχόλμης. 

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και άνοιξε το σκορ στο 24′ με πλάσε του Θάνου Κωστανάσιου. Εν συνεχεία στο 2ο ημίχρονο (49′, 56′) πέτυχε δυο γκολ ο Κώστας Κιρτζιαλίδης ο οποίος γιόρτασε σήμερα τα γενέλθια του.

Ο Ολυμπιακός Στοκχόλμης που έχει ποδοσφαιριστές ηλικίας 18 έως 25 ετών, που είναι και Έλληνες αλλά και Σουηδοί, είχε δυο καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Στοκχόλμης, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005 από ομογενείς και παίζει στην 4η κατηγορία της Σουηδίας, είναι ο Φάνης Παλιούρας. Με την αποστολή στην Αθήνα ήρθαν και τα στελέχη της ομάδας Αλέξης Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Λαπουρίδης, Τάσος Κεφαλίδης, Γιάννης Αμοιρίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ-20: Γαβαλάς (50′ Καράδαης), Τσιμπούκας (46′ Γιανναράκης), Αγιώτης, Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης, Πέιος (46′ Χατζηχρήστου), Αγγελόπουλος, Οικονομίκος, Κιρτζιαλίδης, Αντωνόπουλος, Κωστανάσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ: Σίγελ, Φατλί, Θεοδωρίδης, Τεχράνι, Κωνσταντίνου, Αλεξανδρίδης, Χαντζιέγριτς, Μουσάλλη, Σεζγήρ, Ερντογκαντού, Μαυρομματίδης Α., Καρρακάσης, Βασιλειάδης, Πέτερσον, Μαυρομματίδης Σ, Χατζόπουλος, Παραστατίδης, Άντερσον.