Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού

116

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (25-26/3) και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού για παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2005 που διεξήχθησαν στην Παιανία.

Στα δοκιμαστικά πήραν μέρος περισσότερα από 250 παιδιά όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα.

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και γυμνάστηκαν το διήμερο υπό τις οδηγίες των τεχνικών της πράσινης ακαδημίας που τους αξιολόγησαν κιόλας προκειμένου να δουν αν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού.

Στην Παιανία και τις δυο μέρες βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Τάκης Φύσσας, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Νίκος Λυμπερόπουλος.

Και οι δυο τους είδαν κάποιες προπονήσεις και “τσέκαραν” και αυτοί κάποια ταλαντούχα παιδιά που πήραν μέρος στο διήμερο αξιολόγησης. Όσα παιδιά ξεχώρισαν θα ειδοποιηθούν από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού και ενδεχομένως να τσεκαριστούν και πάλι πριν ενταχθούν στον Παναθηναϊκό.