Πανσερραϊκός: 4ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών κατά της φτώχειας και της πείνας (photos)

401
Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!
Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών του (πάρκο Ομόνοιας), πραγματοποίησε το 4ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών κατά της φτώχειας και της πείνας, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούσε o UNPD, η FIFA και η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο όπως επίσης κι άλλους μεγάλους αθλητές. Στο τουρνουά τιμήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, Πρωταθλητής Ευρώπης 2004.

Είναι η τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο  πλαίσιο του 1ου και 2ου στόχου των “17 στόχων για την Βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030” των Ηνωμένων Εθνών.

Παρόν η ομάδα του Πανσερραϊκού

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού στην εκδήλωση εκπροσώπησαν ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπερης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Αποστολόπουλος και οι παίκτες Δημήτρης Γκούρτσας, Στέλιος Καψάλης​ και Βασίλης Κασίμης. Επίσης, παραβρέθηκε ο Ολυμπιονίκης αθλητής της πάλης, Απόστολος Τασκούδης.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βράβευσε μικρούς ποδοσφαιριστές των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά, υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.Τρόφιμα για άπορες οικογένειες

Η συνεισφορά, του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα   το, «το καλάθι συμμετοχής» (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα), τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών .

Ο Μ.Γ.Σ.Πανσερραϊκός στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και θεσμοθετούν κοινωνικές  δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα κι έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα. Αυτή η δράση εντάσσεται σ’ αυτές τις πρωτοβουλίες.

Πλήρες φωτορεπορτάζ στο facebook