Δραστηριότητες του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ σε Λαμία, Βέροια και Κομοτηνή (vid)

281

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η Διεύθυνση της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σειρά δραστηριοτήτων από 18.3.2017-24.3.2017, που περιλάμβαναν παρακολούθηση αγώνων, αξιολογήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, ενημερωτικές συναντήσεις με προπονητές συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου και ενημερώσεις γονέων.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ και ο υπεύθυνος του τμήματος  Scouting κ. Τόνι Σαβέβσκι βρέθηκαν διαδοχικά στη συνεργαζόμενη ομάδα Αστέρα Λαμίας για παρακολούθηση αγώνα πρωταθλήματος  (18.3.2017) και στη Βέροια (18-20.3.2017) για ενημερωτική ομιλία στους γονείς και τους φορείς της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Μακεδόνας και για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης, στη διάρκεια των τριών ημερών στη Βέροια πραγματοποιήθηκε τουρνουά σε διάφορες ηλικίες με -συνεργαζόμενες και μη- ομάδες του Δικτύου, καθώς και ενημερωτική συνάντηση με τους προπονητές του Μακεδόνα Βέροιας.

Στη συνέχεια τα στελέχη της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Κομοτηνή (21-22.3.2017) για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τη Θράκη, ενημερωτική ομιλία στους γονείς και τους φορείς της συνεργαζόμενης ομάδας του Δικτύου Α.Π.Σ. Σπάρτακος και ενημερωτική συνάντηση με τους προπονητές της ακαδημίας του Σπάρτακου. Η δραστηριότητα των αξιολογήσεων φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων.
Μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων στην Κομοτηνή, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στη συνεργαζόμενη ομάδα Α.Σ. Έβρος Σουφλίου στο Σουφλί (23.3.2017) για παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων τμημάτων της ακαδημίας και επιμορφωτική συνάντηση με τους προπονητές της ακαδημίας.

https://www.youtube.com/watch?v=5WXIEJscYms