Ολυμπιακός: Έπεσε η αυλαία στο Aspire Tri Series Tournament στο Κατάρ

768

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/3) το “Aspire Tri Series Tournament” το οποίο διοργάνωσε η Aspire Academy στη Ντόχα του Κατάρ με την συμμετοχή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και των LA Galaxy.

Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κ-16 και Κ-18, κατέλαβαν αμφότερες την 2η θέση, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Κ-18 ψηφίστηκε MVP στην κατηγορία του.

Η Κ-18 στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Aspire Academy ηττήθηκε με 2-1 με το γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνει ο Θάνος Κωστανάσιος ενώ η Κ-16 παίζοντας επίσης με την Aspire κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μούγιος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-16 που συμμετείχαν στο τουρνουά είναι οι: : Σφύρλας, Καλλιμούκος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Μούγιος, Κοτσιανούλης, Τσακίρης, Γεωργαντής, Χρυσικός, Φέκκας, Πολύδωρος, Ράμμα, Κωνσταντινίδης, Μικρός, ενώ της Κ-18 οι: Μαλάι, Αμπάρα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Πέιος, Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος.
Η αποστολή του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την παρουσία της στο τουρνουά ενώ βραβείο πήρε και ο Θάνος Κωστανάσιος. Στα παιδιά εκ μέρους της Aspire Academy μίλησε o σπουδαίος Σέρβος προπονητής κ. Μπόρα Μιλουτίνοβιτς τονίζοντας τους πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρα τους.