Στη Sportexpo ο ΟΑΣΠΕ και το acadimies.gr (φωτο)

348

Μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου, η καρδιά του αθλητισμού θα «χτυπάει» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου το παρών δίνει καθημερινά σύσσωμο το τεχνικό τιμ του ΟΑΣΠΕ και του acadimies.gr.

Έτσι, λοιπόν, από την Πέμπτη 30/4 όταν και άνοιξε τις πύλες της, μέχρι και το Σάββατο 1η Απριλίου, στον χώρο της Έκθεσης, φιλοξενείται για δεύτερη συνεχή χρονιά η «Sportexpo Marathon».
Για εμάς όλους που συγκροτούμε τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας – ΟΑΣΠΕ, είναι τιμή η παρουσία μας για δεύτερη χρονιά στην Sportexpo, καθώς και ο ρόλος μας ως χορηγοί επικοινωνίας.

Από το Περίπτερό μας τις δυο πρώτες ημέρες, πέρασε πλήθος φίλων του αθλητισμού τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους, με την επισκεψιμότητα να κορυφώνεται το Σάββατο 1η Απριλίου.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού, αθλητικών υπηρεσιών, ειδών αθλητικής διατροφής, φορείς, σωματεία και αθλητικές ακαδημίες.

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Sportexpo Marathon είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον και περιλαμβάνει δράσεις με ενημερωτικό, επιστημονικό, ψυχαγωγικό, αλλά και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του ΟΑΣΠΕ, με τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βασίλη Χατζηπαναγή

Η Sportexpo Marathon διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και πραγματοποιείται σε συνέργεια με τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Απριλίου.

Το ωράριο της Sportexpo Marathon την Παρασκευή και το Σάββατο είναι 10:00 με 20:00, ενώ η είσοδος και το πάρκινγκ είναι δωρεάν.