Ολυμπιακός: Περιβαλλοντική δράση από τη Σχολή Πύργου

235

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας. Ο επικεφαλής της Σχολής, Τάσος Φερεκίδης, μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους δήλωσαν παρών την Κυριακή (2/4) στον καθαρισμό της παραλίας στο Κατάκολο.

Η Σχολή του Ολυμπιακού, συμμετείχε στην πρωτοβουλία φορέων της περιοχής και στήριξε την καμπάνια “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις…” της “Let’s Do It Greece”.

Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές της Σχολής αφιέρωσαν το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στον καθαρισμό ακτών της περιοχής στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για ένα καλύτερο περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο επικεφαλής της Σχολής, Τάσος Φερεκίδης, μιλώντας γι’ αυτή την δράση σημείωσε: “Έχουμε υποχρέωση να εκπαιδεύσουμε σωστούς ανθρώπους και μετά να φτιάξουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Η Σχολή μας δεν έχει δράσεις μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά είναι δίπλα στην τοπική κοινωνία και φροντίζει να δίνει πάντα το καλό παράδειγμα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας στηρίζει σ’ όλα και που φροντίζει για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας”.