Πρόστιμο σε έξι νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ για τα… likes

265

Ακριβά θα πληρώσουν τα likes σε ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα στο instagram έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Πέλκα, Κουλούρη, Μυστακίδη, Σιαμπάνη, Κάτσε και Πούγγουρα που τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ και θα κληθούν να πληρώσουν από 3.000 ευρώ ο καθένας.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 26/3, μία ημέρα μετά την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία από τον αγώνα γράφοντας: “Με μειωμένη απόδοση”. Σχόλιο που άφηνε αιχμές κατά του Βλάνταν Ίβιτς.

Οι έξι προαναφερθέντες παίκτες του Δικεφάλου είχαν πατήσει like στην ανάρτηση και το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από τους οπαδούς και αναστάτωση στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο”.

Έτσι, η ΠΑΕ αποφάσισε να θεσπίσει νέο εσωτερικό κανονισμό με πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ για λανθασμένο χειρισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συνεπώς, επιβλήθηκε σήμερα το πρόστιμο στους Πέλκα, Κουλούρη, Μυστακίδη, Κάτσε, Πούγγουρα και Σιαμπάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως συμβαίνει με τα περισσότερα έσοδα από χρηματικές ποινές που αφορούν πειθαρχικά παραπτώματα και παράβαση του εσωτερικού κανονισμού, τα χρήματα αυτά θα ενισχύσουν κάποια φιλανθρωπική προσπάθεια.