“Στημένοι παίκτες στο 12-0 της Μπαρτσελόνα Β'”

269

Καταγγελία από ποδοσφαιριστή της Ελντένσε κάνει λόγο για χειραγωγημένους συμπαίκτες του ώστε να παρουσιαστούν με μειωμένη απόδοση, στον πρόσφατο διασυρμό της ομάδας τους από τη Μπαρτσελόνα Β’ με το τελικό 12-0!

Το συγκεκριμένο… διαστημικό σκορ, ισοφάρισε το ρεκόρ της Segunda Division B’ στην Ισπανία, με παρόμοιο αποτέλεσμα να έχει σημειωθεί τελευταία φορά το 1992, στο ματς της Extremadura απέναντι στην Portuense.

Παρ’ όλα αυτά, πλέον, παρουσιάστηκαν… σκιές πάνω από το πρόσφατο παιχνίδι, αφού, ο επιθετικός της Ελντένσε, Τσικ Σάαντ, μίλησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC-1 και ανέφερε:

«Ξέρω ποιοι είναι εκείνοι που ήταν χειραγωγημένοι, αλλά δεν μπορώ να τους κατονομάσω! Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε όλο αυτό… Το ματς είναι στημένο! Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής άκουσε από κάποιον που τον προσέγγισε πριν από την έναρξη να του λέει “είναι στημένο, είσαι μέσα;”. Δεν έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν κι εμένα γιατί ήξεραν την απάντησή μου και αυτομάτως θα έβγαινα από την ομάδα.

Μισή ώρα πριν από την πρώτη σέντρα, ξαφνικά ενημερώθηκα ότι δεν θα βρισκόμουν στην 11άδα. Μετά το παιχνίδι, στο πούλμαν μου είπαν “να ξέρεις, ορισμένοι από εδώ μέσα έδωσαν το ματς… Επέστρεψα στ’ αποδυτήρια και τους είδα σχεδόν να παίζουν μπουνιές! Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν συμμετείχαν σε αυτό, δεν έχουν καμία σχέση…».