Γκούμας: “Χαρούμενος που είμαι προπονητής της Εθνικής Νέων”

348

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Νέων και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκούμας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου: “Δεν είναι ό,τι καλύτερο να είσαι σ’ έναν τέτοιο χώρο και να βλέπεις πράγματα που δε βοηθάνε στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό”.

Για το αν αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται στην Εθνική Νέων: “Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ και δυόμισι χρόνια είμαι προπονητής στην Εθνική Νέων. Συναναστρέφομαι με νεαρά παιδιά τα οποία έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και προσπαθώ μέσα από τις εμπειρίες που έχω και την προπονητική μου ιδιότητα να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν”.

Για τη συμμετοχή στην elite round του Euro 2017: “Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας, παίζαμε στην Ολλανδία, η οποία ήταν το φαβορί γιατί ήταν και γηπεδούχος.Η Ολλανδία όπως ξέρουμε στις μικρές εθνικές ομάδες κάνει πολύ καλή δουλειά”.

Για το αν έχει καλά χαφ η Εθνική Νέων: “Υπάρχουν από πίσω πολλά παιδιά που μπορούν να είναι σε πολλές θέσεις ανταγωνιστικοί. Από ‘κει και πέρα από τους ίδιους εξαρτάται,να είναι προσγειωμένοι και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους”.

Για το πότε λήγει το συμβόλαιό του: “Εμείς οι ομοσπονδιακοί κάνουμε για έναν χρόνο συμβόλαιο. Κάθε χρόνο κρινόμαστε από τη δουλειά μας”.