Μυστακίδης: “Αγάπησα από μικρός το ποδόσφαιρο για τις δύσκολες στιγμές” (pic)

294

Ο Γιάννης Μυστακίδης, με ανάρτηση στα social media, υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ (μετά από έξι μήνες) και ευχαρίστησε για τις ευχές.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό και τον μηνίσκο στο ματς με την ΑΕΛ, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση και “ανέβασε” φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση.

Μάλιστα, στο κρεβάτι του πόνου είχε και την φανέλα με το 27 που φοράει στον ΠΑΟΚ, ενώ στο μήνυμά που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι αγαπάει την “ασπρόμαυρη” οικογένεια.

Αναλυτικά έγραψε:

«Αγάπησα από μικρός αυτό που κάνω με τα καλά του!!! Πιο πολύ το αγαπάω για αυτές τις δύσκολες στιγμές που με τη βοήθεια του Θεού της οικογένειας μου και ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα μου έμαθα να τα ξεπερνάω και να βγαίνω καλύτερος και πιο δυνατός! Αγαπάω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που με ανέδειξε και ήταν και είναι σε όλα δίπλα μου!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ!! Thanks Doctor Μανώλη».