Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι!

262

Δυο αναμετρήσεις σε Super League U20 και Super League U17 περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/4) για τα πρωταθλήματα υποδομής.

Για την 27η αγωνιστική της Super League U20, η Κέρκυρα θα υποδεχθεί στις 12:00 τον Ολυμπιακό στο Αθλητικό Κέντρο “Κανόνι”. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη θα αυξήσουν στους 13 βαθμούς την διαφορά από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό και μετά θα θέλουν μια νίκη στα 5 εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να “κλειδώσουν” και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την 24η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League U17 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ανοικτό Δήμου Βριλησσίων την Τετάρτη στις 14:45, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 4ου γύρου της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην κορυφή του Νοτίου ομίλου έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και πέντε από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» σε περίπτωση νίκης τους μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, τότε θα μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή στους δύο βαθμούς και μόλις στον πόντο από τον Ολυμπιακό από τον οποίο όμως θα έχει ένα ματς περισσότερο.