Πατέρας Λημνιού: Ο μεγάλος μάνατζερ έλεγε Ολυμπιακό, εγώ του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ

117

Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο πατέρας του μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο Στέλιος Λημνιός υποστήριξε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο για τον τελικό «ναι» του παίκτη στον Δικέφαλο.

Επιπλέον, τόνισε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν άφησε τον γιο του να πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί.

Τέλος, υποστήριξε ότι τη Μεγάλη Δευτέρα θα ανέβει με τον γιο του στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Metropolis 95.5”:

Για τα συναισθήματα του για τη μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ: «Ναι, βέβαια. Η χαρά μας είναι το κάτι άλλο. Πετάω στα ουράνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όταν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα τρία ματς είχα χάσει μόνο. Δεν τον έκανα ΠΑΟκτσή όμως, αλλά θα γίνει από σήμερα».

Για τα συναισθήματα του ίδιου του Λημνιού: «Η χαρά του ήταν το κάτι άλλο. Δε μπορούσε να το πιστέψει».

Πρόσθεσε: «Επενέβη και ο Ίβιτς και αυτό έπαιξε και το μεγαλύτερο ρόλο. Μίλησε μαζί του και του είπε: «Σε θέλω εγώ προσωπικά στην ομάδα, και εγώ και ο πρόεδρος».

Για το πότε έγινε η πρώτη κρούση: «Πριν ταξιδέψουμε για την Ολλανδία είχαμε την πρώτη κρούση. Πριν 20 μέρες περίπου. Ο μάνατζερ του έκανε κρούση και αφού ο Σαββίδης με τον Σπανό τα είχαν βρει απέμεινε μόνο η θετική απάντηση του μικρού. Στη συνάντηση που είχε με το Μίχελ, και πιθανότατα ήταν και ο Κωνσταντινίδης εκεί, λύθηκαν όλα όταν παρενέβη ο Ίβιτς.

Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή».

Τέλος, τόνισε ότι: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του από κοντά. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Τον πιστεύουν πολύ το μικρό. Θα δείτε στην πορεία τι θα κάνει ο Δημητράκης όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και πιο πάνω».