Ιμπραΐμοβιτς: “Νιώθω σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον”

367

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς “έκλεψε” και πάλι τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σάντερλαντ (3-0). Ο Σουηδός που άνοιξε το σκορ στο 30′, ξεχώρισε με τη νέα του ατάκα μετά το τέλος του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 250ο γκολ για τον “Ιμπρα” απ’ τη στιγμή που “πάτησε” τα 30 χρόνια ζωής.

Όπως ήταν λογικό, μετά το ματς κλήθηκε να σχολιάσει το εν λόγω γεγονός και να προσθέσει ακόμα μία ατάκα στην πλούσια συλλογή του. Αυτή τη φορά, ονόμασε τον εαυτό του… Μπέντζαμιν Μπάτον και δήλωσε πως νιώθει καλύτερα όσο μεγαλώνει.

“Προπονούμαι σκληρά και μένω συγκεντρωμένος. Πιστεύω σε αυτό που κάνω, πιστεύω στον εαυτό μου και γνωρίζω τι είμαι ικανός να κάνω. Δεν ανησυχώ, παίζω απλώς το παιχνίδι μου και προσπαθώ να το διασκεδάζω.

Φαίνεται πως όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο έξυπνος. Φυσικά, δεν μπορώ να κινηθώ το ίδιο όπως πριν από δέκα ή πέντε χρόνια. Το παιχνίδι μου βελτιώνεται συνεχώς. Είμαι όλο και καλύτερος και νιώθω σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον. Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος”.

Ο Μπέντζαμιν Μπάτον είναι ήρωας του βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1922 από τον Φράνσις Σκοτ Φίτζεραλντ και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2008 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και την Κέιτ Μπλάντσετ. Η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον αφορά ένα… γηρασμένο μωρό που ακολουθεί πορεία αντίστροφη από αυτή της ενηλικίωσης. Καθώς περνούν τα χρόνια κι όλοι μεγαλώνουν, αυτός γίνεται όλο και νεότερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια φράση για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε χρησιμοποιήσει και ο Ιταλός ατζέντης του Σουηδού, Μίνο Ραϊόλα, πριν από ένα χρόνο.