Κλάρας: “Δεν γίνεται να μην υπάρχει Ενωσιακό γήπεδο στη Λάρισα”

307

Στο AEL Radio μίλησε ο Οδυσσέας Κλάρας. Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής των “βυσσινί”, ενώ επιτέθηκε και στην ΕΠΣ Λάρισας τονίζοντας πως είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει Ενωσιακό γήπεδο στη Λάρισα.

Οι δηλώσεις του:

Για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ:

“Τα παιδιά δίνουν παιχνίδια κόντρα σε δύσκολες συνθήκες. Εμείς σαν ΑΕΛ δίνουμε εκτός έδρας παιχνίδια σε πλαστικά γήπεδα που είναι κακοδιατηρημένα. Το ίδιο έγινε και με τον Ατρόμητο, αλλά και την Μεγάλη Τετάρτη κόντρα στον Πανιώνιο το ίδιο περιμένουμε. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, μετά από κάθε παιχνίδι είναι πρησμένα.

Σχετικά με τις U17 και U15 δημιουργήθηκαν φέτος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και είναι άκρως ανταγωνιστικές ομάδες. Ακόμα κι οι αντίπαλοι μας έχουν πει τα καλύτερα λόγια γι’αυτές τις ομάδες.

Όμως οι δυσκολίες δεν σταματούν εκεί. Πρόβλημα υπάρχει και με τα εξοδολόγια. Διαφορετικά χρήματα δίνουν στην Αθήνα για τους διαιτητές και τις μετακινήσεις και εμάς μας φέρνουν από το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Δεν είναι δίκαιο όλο αυτό.

Όπως είπα αύριο θα δώσουμε παιχνίδι με την U20 κόντρα στον Πανιώνιο. Στην Αθήνα το θετικό είναι πως έρχονται και μας βλέπουν, ίσως και περισσότεροι από ότι στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Καταλαβαίνω πως παίζει ρόλο ότι παίζουμε στα Φάρσαλα και σε άλλα χωριά και είναι αρκετά δύσκολο να έρχεται κόσμος. Κακός όμως εδώ δεν μας δίνουν γήπεδα στη πόλη. Πρώτη φορά αισθάνομαι τέτοια έχθρα για την ομάδα μας”.

Για την ΕΠΣΛ:

“Μόνο λόγια είναι οι κύριοι της ΕΠΣΛ. Δεν γίνεται να μην υπάρχει Ενωσιακό γήπεδο στο νομό μας. Ενδιαφέρονται μόνο για τις εκλογές, τις ψήφους και πως θα προβάλουν καλύτερα την εικόνα τους.

Προσωπική μου άποψη είναι πως για να είσαι στην ΕΠΣΛ πρέπει να είσαι τουλάχιστον 15 χρόνια παράγοντας. Εδώ έχουμε αντιδημάρχους, οι ανθρώπους σε άλλες τέτοιες θέσεις που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο. Αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται για το πώς φαίνονται κι όχι για να αφήσουν κάποιο έργο.

Ποιος ήταν ο Γρηγορίου και τι έκανε στις ομάδες που ήταν; Τι άφησε στον Απόλλωνα και τον Ιπποκράτη; Από το πουθενά εμφανίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι και δεν έκαναν τίποτα. Δεν θέλω να πω πολλά αυτές τις μέρες. Κάποια στιγμή πρέπει να βγούνε και να μιλήσουν κάποια άτομα. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχει αρκετή βρωμιά. Δεν βρίσκεται μόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και πιο χαμηλά”.