Ηττήθηκε από την Ιντερ η Κ15 του ΠΑΟΚ

261

Υπέκυψε στην Ιντερ η Κ15 του ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά “We Love Football” που διεξάγεται στη Μπολόνια από τις 12 έως τις 17 Απριλίου.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-2, παρότι έπιασε καλή απόδοση, είχε ένα δοκάρι και αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Στο παιχνίδι της Μ. Παρασκευής με την Σασουόλο θα κριθεί η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 5΄, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 15΄ με τον Αλτιντζή, στο 27’ η Ιντερ έκανε το 2-1 και στο 31’ το 3-1. Ο Καραμπέρης εκτέλεσε πέναλτι στο 55’ για το 3-2, μα στο 57’ οι Ιταλοί βρήκαν και πάλι δίχτυα για το τελικό 4-2.
Το We Love Football είναι ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά, στο οποίο φέτος συμμετέχουν,  μεταξύ άλλων, οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα, Βέρντερ Βρέμης, Εβερτον, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζενίτ, ακόμα και η Παλμπέιρας. Να υπενθυμίσουμε ότι στο περσινό τουρνουά η Κ15 έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 15.04, ανήμερα το Πάσχα θα γίνουν οι ημιτελικοί στο γήπεδο Renato Dall’ Ara, όπου φυσικά, θα διεξαχθεί και ο τελικός στις 17 Απριλίου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Μακρής Δημοσθένης, Λαγωνίδης Γεώργιος, Κιουρτσίδης Ισαάκ, Καλτσίδης Θεόδωρος, Πύρτσιος Θεόδωρος, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Αβεντισιάν Αβέντις, Καλαϊτζής Γεώργιος, Θεοδωρίδης Ευθύμιος, Γρόσδης Βασίλειος, Παναγιώτου Παναγιώτης, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τεμερτζόγλου Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τσοπούρογλου Δημήτριος, Σαρέγκος Ιωάννης, Αλτιντζής Βασίλειος, Γκορτεζιάνι Βασίλειος και Κωνσταντέλιας Ιωάννης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Ζαζόπουλος Αγγελος, Καζάνας Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Αγγελος και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Βασιλειάδης.