Ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού I. Σ. Νιάρχος για την Κ14 του Ολυμπιακού

269

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο νέο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” είχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 

Τα παιδιά με συνοδούς τον προπονητή κ. Χατζηράπτη και τον γυμναστή της Ακαδημίας κ. Κολοκυθά στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Life Outside the Box” ξεναγήθηκαν σ’ όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού και εντυπωσιάστηκαν από την αρχιτεκτονική αλλά και από την πολυτέλεια!

Οι ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη, την Λυρική Σκηνή ενώ περιηγήθηκαν και στο πάρκο το οποίο επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Ιάκωβος Χατζηράπτης μετά από το τέλος της ξενάγησης αφού παρέδωσε αναμνηστικό λάβαρο του Ολυμπιακού στο στέλεχος του Κέντρου Πολιτισμού σημείωσε: “Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Life Outside the Box” που ξεκίνησε το 2016 η Ακαδημία μας επισκεφτήκαμε με το ηλικιακό γκρουπ Κ-14 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους σύγχρονους χώρους του. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού εκτός από την καθημερινή ποδοσφαιρική εκπαίδευση που παρέχουμε επενδύουμε και σ’ άλλες δράσεις και τομείς της κοινωνικής ζωής με στόχο να πάρουν τα παιδιά ερεθίσματα έτσι ώστε να διαμορφώσουν ισχυρούς χαρακτήρες και πολυσχιδής προσωπικότητες”