Στην κορυφή του “Respect Cup” η Κ9 του Ολυμπιακού

265

Την 1η θέση στο “Respect Cup” που διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Απριλίου σε Βούλα και Βάρη κατέλαβε η Κ9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Κώστα Σοφιανού κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια που έδωσε στο τουρνουά κερδίζοντας στον τελικό με 8-5 την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Συνολικά η ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε 49 γκολ και δέχτηκε 9. Ο προπονητής της Κώστας Σοφιανός δήλωσε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν και για την 1η θέση. Στόχος μας σ’ αυτές τις ηλικίες είναι η διασκέδαση μέσα από το ποδόσφαιρο και φυσικά η βελτίωση. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και τα παιδιά το απολαμβάνουν”. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού: 

*Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος 10-1 

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Κούρτης (2), Γεωργαντάς (2), Καντεράκης, Πατρώνης, Ποτουρίδης, Αυγουστίδης.

*Ολυμπιακός-Βύζας Μεγάρων 11-1 

Τα γκολ: Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (2), Μιχαηλίδης (2), Κούρτης (2), Πατρώνης, Σουχλάκης, Καντεράκης.

*Ολυμπιακός-ΓΣ Αργυρούπολης 6-1

Τα γκολ: Κούρτης, Καρυτινός, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Σουχλάκης, Διαμαντάκος.

*Ολυμπιακός-Αστέρας Μενιδίου 14-1 

Τα γκολ: Βρυώνης (2), Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Καρυτινός (2), Κούρτης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Πατρώνης, Διαμαντάκος , Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης.

*Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών 8-5 (Τελικός) 

Τα γκολ: Πατρώνης (3), Κούρτης (2), Αυγουστίδης, Καντεράκης, Σουχλάκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο τουρνουά: Αυγουστίδης Δημήτρης, Βρυώνης Αθανάσιος, Γεωργαντάς Ηλίας, Γούσιος Γεώργιος, Δουλαβέρας Γεώργιος, Καντεράκης Χρήστος, Καρυτινός Παναγιώτης, Κούρτης Γεώργιος, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Πατρώνης Τζόι, Μουστάκης Εμμανουήλ, Μιχαλακέλης Ιωάννης, Σπυρόπουλος Ευφραίμ, Σουχλάκης Ναπολέων, Διαμαντάκος Χαράλαμπος, Ποτουρίδης Δημήτρης, Μουγγός Νίκος.