Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του 6ου “Acadimies Golden Cup” (pics)

346

Το 6ο Πασχαλινό τουρνουά Ακαδημιών “Acadimies Golden Cup” ξεκίνησε την Τετάρτη 19 Απριλίου στα γήπεδα “Αθλητικό Κέντρο Ντίνος Κούης” και “Αθλητικό Πάρκο ΕΚΟ”.

Σε όλους τους αγώνες μεταξύ των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σημειώθηκαν πολλά και γκολ και προσφέρθηκε πλούσιο θέαμα τη σημερινή (19/4) ημέρα της πρεμιέρας, που ήταν άκρως επιτυχημένη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τουρνουά, στο οποίο απεικονίζεται η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Κι αυτό γιατί οι συμμετοχές προέρχονται και από τις 4 γραμμές του ελληνικού ποδοσφαιρικού ορίζοντα. Οπως θα δείτε και στον πίνακα με τα αποτελέσματα, συμμετέχουν τμήματα από την Κρήτη και τα Ιωάννινα ως την Κομοτηνή και τη Βέροια, και από το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη ως τη Ζάκυνθο και τον Πειραιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή λήξης του τουρνουά θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο Παιδικό Ποδόσφαιρο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και μεταλαμπαδευτές των γνώσεών τους:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΜΠΕΝΙΖΕΡ ΧΑΓΚΑΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ ​ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΑΪΔΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

JUNIOR

Ά ΟΜΙΛΟΣ

Εθνικός Πυλαίας-Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 1-1

Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Καραϊσκάκη 4-3

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ Κουλούρας-Ολυμπιακός Μενιδίου 1-2

Ολυμπιακός Ρεθύμνου-Ολυμπιακός Κυμίνων 4-0

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ 

ΠΑΟΚ Κουλούρας-Ολυμπιακός Ρέντη 3-10

ΑΕΚ Ηράκλειο Κρήτης-Απόλλων Ζακύνθου 0-7

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ 

Ηρακλής-Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 0-8

Αστέρας Ιωαννίνων-Ολυμπιακός Καραϊσκάκη 2-0

ΠΑΙΔΙΚΟ 

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Άρης-Ολυμπιακός 3-3

Απόλλων Ζακύνθου-Ολυμπιακός Ρεθύμνου 0-3

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αγροτικός Αστέρας-Αστέρας Ιωαννίνων 2-1

ΑΕΚ Ηράκλειο Κρήτης-Παναθηναϊκός Κομοτηνής 0-6

Το 6ο Acadimies Golden Cup τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Παύλου Μελά κι άλλων σημαντικών φορέων.