Ηχηρή η παρουσία των Κ11 και Κ10 του ΠΑΟΚ στη Γερμανία

138

Την πέμπτη θέση του Domino’s Cup της Στουτγάρδης (συμμετείχαν 60 ομάδες) κέρδισε η Κ11 του ΠΑΟΚ, η οποία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Σάλκε στην προημιτελική φάση (1-1 η κανονική διάρκεια). Το σημαντικό για τον Δικέφαλο είναι ότι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά δίχως ήττα σε κανονική διάρκεια αγώνα, ενώ πέτυχε 24 γκολ και δέχτηκε μόνο ένα. Το τρόπαιο κέρδισε η Μπόχουμ.

Η Κ10 κατετάγη 15η ανάμεσα στις 40 ομάδες που συμμετείχαν στο Orthopaedicos Cup της Στουτγάρδης. Ενα βήμα από τους «8» του τουρνουά έχασε 1-0 από την Λα Κορούνια, η οποία στον τελικό ηττήθηκε 2-1 από την Νυρεμβέργη.

Την αποστολή της Κ11 του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος,  Καλιόγλου Τρύφων, Ρομάνο Τιάγκο, Μάγης Μάκης, Πανικίδης Ευστάθιος, Χατσίδης Δημήτριος, Τζίμας Στέφανος, Τέλλος Γεώργιος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Νίκος Παπαγεωργίου.

Την αποστολή της Κ10 του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Ατρείδης Κωνσταντίνος, Πουρλιοτόπουλος Ευάγγελος, Δαμδούμης Κωνσταντίνος, Πάνος Αθανάσιος, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Καρακώστας Πέτρος, Ανδρεάδης Πασχάλης, Κοσίδης Γεώργιος, Ντούνγκα Μπέντρι, Ελευθεριάδης Βασίλειος, Γουρίδης Κωνσταντίνος, Χατζηβασιλείου Ραφαήλ.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αλέξης Τασούλης και Σπύρος Κουλούρης.