Ζαζόπουλος για τον τελικό Κ15: “Να συνδυάσουμε εκπαίδευση με αποτέλεσμα”

313

Κ15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μέρος τέταρτο. Για τέταρτη διαδοχική χρονιά οι δύο ομάδες συναντιόνται στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena το Σάββατο (29.04, 16:45) και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του προπονητή και του αρχηγού του Δικεφάλου λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε για τον τελικό και την σημασία του στο επίσημο site της Super League:

«Mετά από μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα του τελικού, για τον οποίο τα παιδιά έχουν μεγάλη προσμονή. Ο τελικός σ’ αυτές τις ηλικίες είναι μια διαδικασία που για πολλούς λόγους κρίνεται σε λεπτομέρειες (άγχος, μεγάλο γήπεδο, διάθεση για αλληλοεξουδετέρωση των αντιπάλων) και πάνω σ’ αυτές τις λεπτομέρειες δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες.

Θα θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να φανεί το τι εκπαιδεύουμε σαν ομάδα και ακαδημία φυσικά και καλό θα είναι να μην συνδυάζουμε την εκπαίδευση με το αποτέλεσμα, ειδικά σ’ αυτή την ηλικία. Οπωσδήποτε οι παίκτες μας που είναι ο οδηγός μας, έχουν τη διάθεση και τη σκέψη μόνο για να επικρατήσουν στον τελικό κι ελπίζουμε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι να είναι μόνον οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων» .

Από την μεριά των παικτών του Δικεφάλου, ο Θόδωρος Καλτσίδης, αρχηγός της ομάδας, στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί αθλητές που προσπαθούν να συνδυάσουν σχολείο και ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου δηλώνοντας αναλυτικά:

«Aπό την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά, για το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας κι εννοώ βασικά τις υποχρεώσεις μας στο σχολείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στον τελικό και φυσικά, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα βγάλουμε καρδιά και πάθος και θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο» .