SL K17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0

276

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη την Κυριακή (30/4), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ Κ17. Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ 4 έκανε η ομάδα του Τάσου Θέου με την σημερινή νίκη.

Ο Βοΐλης ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος άνοιξε το σκορ στο 46′ με πλασέ.

Ο Παναθηναϊκός κυνήγησε την ισοφάριση, έπαιξε πιο επιθετικά από το 70′ και μετά και η μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε στο 90′, καθώς η κεφαλιά του Καραγιάννη έπειτα από κόρνερ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα μετά την χαμένη ευκαιρία του Καραγιάννη και ο Τσιριγιώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Ολυμπιακούς βρίσκεται στη 1η θέση του Νότιου Ομίλου με 56 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός στην 4η θέση με 46.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (Κακάμης 84′), Τσερκώνης (Φέκκας 79′), Βοΐλης (Μαρτίνης 74′), Κατσούκης (Γούσιας 61′), Ζιάκας (Τσιριγώτης 70′).

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παλασκώνης (Σπίνος 67′), Βενέτης (Καραγιάννης 81′), Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (Αλεξανδρόπουλος 54′), Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (Μιχαήλ 73′), Δουγένης, Καλομοίρης, Μαντζώρος (Χριστοδούλου 57′).

ΘΕΟΣ: “ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, ανέφερε μετά το ματς: Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, γιατί τελειώνουν οι αγωνιστικές θέλαμε τους βαθμούς να βγάλουμε και την ποιότητα μας. Βγάλαμε αρκετά πράγματα είχαν και άγχος τα παιδιά. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά μας δημιούργησε και κάποια προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Δείξαμε αρκετά πράγματα στην τακτική και στο πρώτο μέρος, παρότι χάσαμε τις ευκαιρίες συνεχίσαμε να πιέζουμε και αυτό ήταν καλό για την ομάδα”.