Άρχισαν οι εγγραφές για το “Eugenios Gerards Soccer Camp”

284

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά καμπ της Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 14η συνεχόμενη χρονιά.
Η πόλη που θα φιλοξενήσει φέτος το καμπ είναι το Ηράκλειο Κρήτης και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο στάδιο από τις 4-8 Ιουλίου. Απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών του κορυφαίου ποδοσφαιρικού καμπ της Ελλάδας το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 14η συνεχόμενη χρονιά.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει φέτος το καμπ είναι το Ηράκλειο Κρήτης και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο στάδιο από τις 4-8 Ιουλίου. Απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2012.

Ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά καμπ της Ελλάδας με υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στα παιδιά αλλά και στους γονείς, καθώς όλοι οι προπονητές αλλά και το staff είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Το καμπ που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός στην Ελλάδα καθώς έχει αγαπηθεί τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς. Η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και της άψογης οργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν στα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά event της χώρας μας. Αυτό που το κάνει πλέον διαφορετικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό, είναι ότι κάθε χρόνο παραμένει σταθερό στην φιλοσοφία του και προσφέρει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ώστε να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο. που στην ουσία είναι ένα παιχνίδι το οποίο αυξάνει την αίσθηση της χαράς και της διασκέδασης.

Οι προπονητές που θα διδάξουν και φέτος θα είναι με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό ποδόσφαιρο και με αρκετές ώρες εκπαίδευσης πάνω στην διδασκαλία των παιδιών, οι οποίοι νοιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις γνώσεις τους δίνοντας βάρος, στην σωστή και ήρεμη προσέγγιση για την εκμάθηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης τους

Εκτός από τις προπονήσεις προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα παιδιά και στους γονείς μηνύματα για το πώς πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο ώστε να είναι ακόμα πιο ομαλή η ανάπτυξη των παιδιών. Γι αυτό θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τους γονείς από ειδικούς.

Υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο κ. Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος είναι προπονητής παιδικού ποδοσφαίρου με αρκετά χρόνια εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καμπ και τις εγγραφές, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6941571901 ή να επισκεφτείτε το site μας www.gerardscamp.com Επίσης για τους κατοίκους του Ηρακλείου μπορούν να μας επισκεφθούν στα γραφεία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας Gerards – Papadakis Soccer Academy στο Παγκρήτιο στάδιο στη θύρα 1”.