Ο Βουτύριτσας αναλαμβάνει τους Νέους της Λάρισας

271

Αλλαγή θα υπάρχει στην ΑΕΛ Κ20 από τη νέα σεζόν. Εκτός από τις προσθαφαιρέσεις που θα υπάρχουν στο ρόστερ των Νέων, η ομάδα αναμένεται να έχει νέο προπονητή τον Θοδωρή Βουτυρίτσα. Ο βοηθός των Σάκη Τσιώλη (με αυτόν ήρθε στην ΑΕΛ) και Αντρέ Πάους θα αναλάβει πρώτος προπονητής της Κ20, όπως και την εποπτεία των υπόλοιπων τμημάτων (Κ17 και Κ15).

Ο Βουτυρίτσας, που έχει διατελέσει και πρώτος προπονητής στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Τούμπας (2/4) όταν οι «βυσσινί» είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0, είχε αναφέρει πως ο ίδιος έχει αφιερωθεί στην ανάδειξη νέων παικτών και στη δουλειά με ακαδημίες.

Απόφαση της ΠΑΕ είναι ο Θοδωρής Βουτυρίτσας να βρεθεί πρώτος προπονητής της ΑΕΛ Κ20, όπου θα έχει και την εποπτεία των υπόλοιπων τμημάτων. Με το που αναλάβει τα νέα του χρέη θα αποφασιστεί ποιοι προπονητές θα συνεχίσουν στα τμήματα υποδομής, ενώ υπάρχουν και σκέψεις να πάει για προετοιμασία και η ομάδα Νέων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει σκέψεις και για σχολή ποδοσφαίρου, όπου θα δημιουργηθούν τμήματα από παιδιάς ηλικίας έξι ετών και πάνω.