Σε κορυφαίο τουρνουά ακαδημιών στη Γερμανία η Ομόνοια!

263

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου και μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος οι Γιουβέντους, Ρόμα, Σίτι, Ντόρτμουντ.

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι γεννημένοι το 2006-2007 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, καθώς θα συμμετάσχουν σε μεγάλο τουρνουά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου και η Ομόνοια θα συμμετάσχει με δύο ομάδες, τους γεννηθέντες του 2006 και 2007, οι οποίες κέρδισαν πρόσφατα την 1η θέση στην ηλικιακή τους κατηγορία στο τουρνουά της Αγίας Νάπας.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 120 ομάδες και ανάμεσά τους βρίσκονται κάποιες κορυφαίες όπως η Γιουβέντους  η Ντόρτμουντ, η Λεβερκούζεν, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Μάντσεστερ Σίτι και αρκετές άλλες.

Η αποστολή της Ομόνοιας θα αποτελείται από έξι συνοδούς (προπονητές και προσωπικό) και 22 ποδοσφαιριστές, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο νέος Υπεύθυνος Ανάπτυξης Grassroots, Ράσμους Στένιλντ.

Η συμμετοχή στο τουρνουά πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες και πολύτιμες εμπειρίες, τόσο οι προπονητές και το προσωπικό, όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με κορυφαίους συνομήλικους τους ποδοσφαιριστές και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Επίσης, θα αξιολογηθεί το επίπεδο των ομάδων των πρασίνων απέναντι σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ κατά την παρουσία τους στο τουρνουά οι ιθύνοντες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αντλήσουν τεχνογνωσία από ομάδες – πρότυπο σε θέματα τμημάτων υποδομής.