Στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου ο Ρόσα

249

Ο Ατρόμητος σχεδιάζει την επόμενη σεζόν μετά και την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο τεχνικό, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στο φιλικό της Παρασκευής (5/5), στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Αστέρα, ο Κάϊο Ρόσα έλαβε χρόνο συμμετοχής από τον Ίβηρα προπονητή του Ατρόμητου.

Ο Σα Πίντο έχει παρακολουθήσει τον 20χρονο Βραζιλιάνο μέσο να αγωνίζεται με την ομάδα Κ20, με τη φανέλα της οποία πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ στο πρωτάθλημα υποδομών του αντίστοιχου ηλικιακού επιπέδου.

Ο Ρόσα είναι αριστεροπόδαρος και θα ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα ενόψει και της νέας σεζόν ύστερα από την εισήγηση του Σα Πίντο.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Εν τω μεταξύ ο Ατρόμητος έκανε γνωστό και το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα ξεκινήσει και επίσημα στις 3 Ιουλίου με τους παίκτες νωρίτερα να έχουν περάσει από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας όψει των υποχρεώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του α’ γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β’ γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το γ’ γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 1 Ιουλίου και Κυριακή (πρωί) 2 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός. Μέχρι τις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Α’ στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο.

Στις 9 Ιουλίου θα γίνει η αναχώρηση της ομάδας για το Β’ Στάδιο προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις22 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με πιθανές ημερομηνίες την 19η και 22η Ιουλίου. Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό στις 23 Ιουλίου.

Από τις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει το Γ’ Στάδιο Προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια με προτεινόμενες ημερομηνίες 27 και 30 Ιουλίου. Ειδικά για την 5η εβδομάδα προετοιμασίας από τις 31 Ιουλίου ως 7 Αυγούστου εξετάζονται προτάσεις και προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο εξωτερικό. Στις 12 Αυγούστου θα δοθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος”.