ΕΠΣΜ: Στο «Trophy of Belgrade 2017» η μικτή Παίδων

477

Αναχωρεί η μικτή Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 2003, από το Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα για να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Trophy of Belgrade 2017» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Το τουρνουά διοργανώνεται για 30η χρονιά στο Βελιγράδι της Σερβίας και η ΕΠΣ Μακεδονίας απάντησε θετικά και φέτος στην ειδική και ταυτόχρονα τιμητική πρόσκληση που έλαβε για ακόμη μία χρονιά από την τοπική Ένωση Βελιγραδίου.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:

Αδέμης Δημήτριος, Αυγέρος Φίλιππος, Βαλαής Κωνσταντίνος, Γιόρτσιος Απόστολος, Γκαμάνης Θεοδόσης, Δρίτας Παναγιώτης Ευάγγελος, Καράκουτης Ιωάννης, Καρατζούνης Ευριπίδης, Κρίγκος Φίλιππος, Λάμπρου Παναγιώτης, Μπατγίδης Παναγιώτης, Πετρίδης Ναπολέων, Πολίτης Αναστάσιος, Σαλιάρης Ζήσης, Σαλπιγγίδης Κωνσταντίνος, Ταϊτζόγλου Ιωάννης, Τσιάτρης Δημήτριος και Χατζόπουλος Ξενοφών.

Την αποστολή συνοδεύουν οι Ενωσιακοί προπονητές, Αθανάσιος Καναράς και Χάρης Παπαπαναγιώτου, ο διαιτητής, Ιάκωβος Μακρόπουλος και οι συνοδοί – μέλη του ΔΣ της Ενωσης, Κλήμης Γούναρης και Παναγιώτης Γιουρούκαλης.
Η μικτή ομάδα Παίδων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες μικτές ομάδες των Ενώσεων της Βουδαπέστης (Ουγγαρία) και του Βελιγραδίου (Σερβία) οι οποίες συμμετέχουν στον όμιλο, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι μικτές ομάδες των Ενώσεων της Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), της Μπρατισλάβας (Σλοβακία) και του Σεράγιεβο (Βοσνία – Ερζεγοβίνη).

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της μικτής έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2017
Ωρα 9.00 (ώρα Ελλάδας 10.00): ΕΠΣ Μακεδονίας – Ενωση Βουδαπέστης
Ωρα 13.15 (ώρα Ελλάδας 14.15): Ενωση Βελιγραδίου – ΕΠΣ Μακεδονίας