ΕΠΣΜ: Τα ζευγάρια των τελικών του Πρωταθλήματος Υποδομής

134

ΕΠΣ Μακεδονίας: 33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Φέτος συμπληρώνονται 33 χρόνια διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας (1985 – 2017) και την Κυριακή 14 Μαϊου 2017 θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες (μικροί και μεγάλοι) στις κατηγορίες Παίδων και Νέων για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα.

Στη φετινή διοργάνωση υπήρξε έντονος συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων και τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και για το θέαμα που πρόσφεραν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, εκτός από το χειροκρότημα που απέσπασαν, ανέδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους και έδωσαν πολλές υποσχέσεις ότι το μέλλον τους ανήκει.
Μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων Τελικών θα ανακηρυχθεί ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) του κάθε αγώνα από μικτή Επιτροπή που θα συγκροτηθεί με ευθύνη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών και ο ποδοσφαιριστής που θα εφαρμόσει στην πράξη, δηλαδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο το «Ευ αγωνίζεσθαι (fair play)», και θα δεχτεί από το διαιτητή της συνάντησης «μπλε» κάρτα. Στους διακριθέντες ποδοσφαιριστές θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις.

Σ’ όλους τους τελικούς αγώνες (μικρούς και μεγάλους) θα υπάρχει εισιτήριο – οικονομική ενίσχυση ύψους 2,00 ευρώ, το οποίο θα προμηθευτούν τα άτομα άνω των 17 ετών, εκτός αυτών που διαθέτουν κάρτα ανεργίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μικρών και μεγάλων τελικών αγώνων των Πρωταθλημάτων Υποδομών στις κατηγορίες Παίδων και Νέων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2017

Κατηγορία Παίδων – Μικρός Τελικός (Θέσεις 3-4)

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης 2004 – ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Γήπεδο: Μίκρας ΕΠΣΜ (πλαστικό) – ώρα: 10.00

Κατηγορία Νέων – Μικρός Τελικός (Θέσεις 3-4)

Ακαδ. Ποδ. Μίκρας – Αθλ. Ακαδ. Γιαννιτσών
Γήπεδο: Μίκρας ΕΠΣΜ (πλαστικό) – ώρα: 12.00

Κατηγορία Παίδων – Μεγάλος Τελικός

ΑΠΕ Λαγκαδά – Αθλ. Ακαδ. Γιαννιτσών
Γήπεδο: Μίκρας ΕΠΣΜ (χόρτο) – ώρα: 16.30

Κατηγορία Νέων – Μεγάλος Τελικός

Αρης Θεσσαλονίκης 2001 – Ακαδ. Ποδ. Νεάπολης (1) Μακεδονικός
Γήπεδο: Μίκρας ΕΠΣΜ (χόρτο) – ώρα: 18.30