ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Κύπρο Φύσσας κι Ελευθεριάδης για αναζήτηση ταλέντων

321

Την Κύπρο επισκέπτονται ο Τάκης Φύσσας και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης για να τσεκάρουν τα ταλέντα των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και όχι μόνο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας και ο στενός του συνεργάτης, Θοδωρής Ελευθεριάδης είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Κύπρου οι οποίες διοργανώνουν στις 10 και 11 Ιουνίου το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ΚΥΠΡΟΥ ανοιχτό για παιδιά γεννημένα από το 2008 μέχρι και το 2003.

Το δελτίο Τύπου

Το “πράσινο καμπ” θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ελευθεριάδη και του προπονητή Γιώργου Μακρή ενώ τη δεύτερη μέρα η οποία περιλαμβάνει και το αγωνιστικό μέρος του καμπ θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τάκης Φύσσας.

 

Το καμπ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά ταλέντα τα οποία θα δοκιμαστούν υπό το βλέμμα δυο μεγάλων ονομάτων καθώς οι παίκτες που θα επιλεχθούν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στα επίσημα Skills Tournaments που διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη Λεωφόρο και όπου δοκιμάζονται υπό το βλέμμα όλων των σκάουτερ και προπονητών της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο καμπ στα τηλέφωνα 99533608 (Γιάννος Παπαχαραλάμους), 97 775795 ( Γιάννος Ιωάννου), 99124919 (Τηλέμαχος Αθανασίου).