Κ.Μπεντεβής: “Υπάρχει ταλέντο στην Κ17”

278
Ο προπονητής της Κ17 του Αστέρα, Κώστας Μπεντεβής μίλησε στον Ράδιο Αρκαδία 93.8, για τη νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό, το Final 4 αλλά και για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Arcadia Ball» με τον Γιώργο Θεοδωράκη:

Για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν μία δίκαια νίκη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Και οι δύο ομάδες είχαν περάσει στο Final 4 κι έτσι δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Μας δόθηκε μια ευκαιρία να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ και κρατήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος».

Για το Final 4: «Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία γιατί είναι μια δικαίωση γι’ αυτό που έχουν κάνει τα παιδιά. Στον Αστέρα ουσιαστικά τα δύο τελευταία χρόνια καταφέραμε να πάμε στο Final 4. Πέρσι μόνο δεν το καταφέραμε. Αλλά και τώρα ευελπιστώ να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία και να τιμήσουμε την ομάδα του Αστέρα».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Κ17: «Γίνεται σωστή δουλειά. Η προσπάθεια που έγινε φέτος ήταν αξιέπαινη γιατί καταφέραμε στα εννέα τελευταία παιχνίδια να έχουμε εννέα νίκες, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Αυτό δείχνει το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά γιατί κάναμε μεγάλο άθλο. Τώρα ακολουθεί προπόνηση και καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δούνε τα παιδιά, όχι μόνο του Αστέρα αλλά και των τεσσάρων καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ταλέντο και μπορούμε αύριο να το δώσουμε στις μεγάλες ομάδες».

Πηγή: arcadiasports.gr