Έναρξη συνεργασίας ΓΣΠ με τη Liverpool FC

310

 

Μεγάλη η σημερινή (15/5) μέρα για τον Γυμναστικό Σύλλογο “Παγκύπρια” (Γ.Σ.Π.), ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Λίβερπουλ για τη λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Liverpool.

Στην Κύπρο, εκτός από τον διευθυντή ακαδημίας της ομάδας Νταν Γουάϊτ, βρέθηκε και η μεγάλη δόξα της ομάδας Ίαν Ρας, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει οι νέοι ποδοσφαιριστές να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο πριν γίνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές.

 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΓΣΠ, Δώρου Μ. Ιωαννίδη:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος τα “Παγκύπρια” (Γ.Σ.Π) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Liverpool FC για τη λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Liverpool FC. Η συνεργασία αυτή δυνατό να προκαλεί έκπληξη, διότι ο ΓΣΠ, ο κατ’ εξοχήν Γυμναστικός Σύλλογος, ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ευθύς εξαρχής τονίζουμε ότι δεν είναι πρόθεση μας να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο ούτε και να εγκαταλείψουμε τον κλασσικό αθλητισμό.  Αντίθετα, στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε μια μερίδα παιδιών που θέλουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την ακαδημία της Liverpool FC, οι προδιαγραφές της οποίας είναι διεθνώς γνωστές, διαθέτοντας τις άρτιες εγκαταστάσεις ώστε μέσα από τις σωστές δομές να εξυπηρετηθούν και τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Καλωσορίζουμε τους αντιπροσώπους της ακαδημίας της Liverpool, τη μεγάλη δόξα της ομάδας Ίαν Ρας MBE, καθώς και τον διευθυντή της Ακαδημίας Νταν Γουάϊτ, και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να φέρει τα επιθυμητά για όλους αποτελέσματα”.