Πρωταθλητής με την Άλκμααρ ο Χατζηδιάκος!

284

Ο 20χρονος Παντελής Χατζηδιάκος αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα νέων της Αλκμααρ, στην οποία φοράει και το περιβραχιόνιο!

Εδώ και 6.5 χρόνια, η Ολλανδία και η Άλκμααρ είναι… το κέντρο του κόσμου για τον Παντελή Χατζηδιάκο!

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννηθείς στις 20 Ιανουαρίου 1997) πανηγύρισε ως αρχηγός το πρωτάθλημα της ομάδας νέων στην Γ’ εθνική και πρόσθεσε ακόμη ένα “παράσημο” στην λαμπρή καριέρα που χτίζει.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ τερμάτισε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της και ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Κι όλα αυτά με την κομβικότατη παρουσία του Έλληνα πιτσιρικά!

Ο Χατζηδιάκος ήταν ο ηγέτης της άμυνας της Άλκμααρ, η οποία δέχθηκε μόλις 29 γκολ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Ενδεικτικό του πόσο τον πιστεύουν στο σύλλογο, το γεγονός πως φόρεσε το περιβραχιόνιο σε 24 αναμετρήσεις, ενώ φέτος “έγραψε” και τρεις συμμετοχές ως βασικός με την πρώτη ομάδα της Άλκμααρ!

Η τρομερή εξέλιξη που παρουσιάζει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής “ανάγκασε” την διοίκηση να του επεκτείνει το συμβόλαιο ως το 2020.

Παράλληλα, δεδομένου πως έχει ήδη χριστεί αρχηγός στους νέους και δεδομένου πως έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, όλα συνηγορούν στο ότι σε λίγο καιρό ο Χατζηδιάκος θα είναι η νέα “κολόνα” του συλλόγου στα μετόπισθεν!