Δηλώσεις Θέου-Παπαδόπουλου για το Final-4

421

Μια ημέρα πριν από την έναρξη του Final-4 Super League K-17 ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος και ο αρχηγός της ομάδας Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησαν για τον στόχο και για την πορεία προς την Τρίπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θέος Τάσος (Προπονητής Ολυμπιακού):
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε  για 9η συνεχή χρονιά στο Final-4 του πρωταθλήματος Super League K-17. Ο Ολυμπιακός επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία του και τ’ αποτελέσματα είναι ορατά σ’ όλα τα ηλικιακά γκρουπ. Το Final-4 είναι μια γιορτή για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων οι οποίοι θα κληθούν να διασκεδάσουν μέσα από τα παιχνίδια και ν’ αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Στη διοργάνωση αυτή δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Για τα παιδιά η συμμετοχή στην τελική φάση είναι το επιστέγασμα της τεράστιας προσπάθειας από την έναρξη της προετοιμασίας έως σήμερα. Το κίνητρο είναι μεγάλο για όλες τις ομάδες και φυσικά  για τον Ολυμπιακό. Ας διασκεδάσουμε όλοι μαζί τους αγώνες, ας απολαύσουμε τη νέα γενιά και ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχή όλων μας είναι να δούμε σπουδαίους αγώνες”.

Παπαδόπουλος Παύλος (Αρχηγός Ολυμπιακού):
“Όλοι στην ομάδα περιμένουμε μ’ ανυπομονησία την συμμετοχή μας στο Final-4. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος δίνουν ραντεβού στην Τρίπολη και όλες έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η χρονιά που προηγήθηκε ήταν δύσκολη αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας. Μέσα από τις δυσκολίες βελτιώσαμε τους εαυτούς μας και πάνω απ΄ όλα την ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια που θεωρώ ότι μπορεί να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. Θέλουμε να χαρούμε κάθε στιγμή στους αγώνες και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και σ’ όλους ότι είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γι’ όλους είναι κίνητρο και η συμμετοχή στο Youth League την οποία θα εξασφαλίσει ο πρωταθλητής”.