Η “Ημέρα ΠΑΟΚ” στη Γερμανία έγινε θεσμός!

515

Η λαϊκή απήχηση που έχει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία είναι ξεχωριστή, καθώς χιλιάδες ομογενείς που κατάγονται κυρίως από τη Βόρειο Ελλάδα ζουν μόνιμα εκεί. Το Σάββατο 20/5 γιορτάστηκε η «Ημέρα του ΠΑΟΚ» με τη συμμετοχή νεαρών παικτών από τις πέντε συνεργαζόμενες ακαδημίες ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό και με την παρουσία των βετεράνων παικτών του συλλόγου, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η λατρεία που έχουν οι ομογενείς για τον σύλλογο.

Στο Οφενμπαχ ήταν ξεχωριστές οι στιγμές που βίωσαν οι βετεράνοι, αλλά και οι νεαροί παίκτες. Εκατοντάδες Έλληνες κάθε ηλικίας βρέθηκαν το Σάββατο εκεί, χειροκρότησαν τις προσπάθειες της Κ8 του Δικεφάλου αλλά και των βετεράνων, βγήκαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και έζησαν μία ξεχωριστή ΠΑΟΚτσήδικη μέρα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι βετεράνοι, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζικά στο Οφενμπαχ.
Οι Κούδας, Τερζανίδης, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Δερμιτζάκης, Μήτογλου, Ιορδανίδης, Καραγεωργίου, Χασιώτης, Τουρσουνίδης, Λαγωνίδης, Μαλιούφας, Αργυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Λεοντιάδης, Κούτσης, Μαυρέας, Γκιτσιούδης, Γκουερίνο, Αργυρίου, Καρασσαβίδης απόλαυσαν την κάθε στιγμή. Βρέθηκαν και συζήτησαν με τους ομογενείς, μίλησαν με πάθος για τον σύλλογο, υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες, μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές, στέλνοντας το μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος και δυνατός.

Στο Οφενμπαχ συμμετείχαν και νεαροί παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία και αναφερόμαστε στις εξής: PAOK FC Pontos, Hellas Wiesbaden, Hellas Troisdorf, PAOK Offenbach και Hellas Krefeld.

Επίσης και οι παίκτες της Κ8 του Δικεφάλου, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Κύπρο βρέθηκαν εκεί.
Στην αποστολή της ομάδας των Κ8 συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Αργυρίου Αργύρης, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Φιλιππιάδης Αθανάσιος, Καλπακίδης Μάριος, Σνάουτσνερ Λεόν, Χολίδης Ιορδάνης, Λαζαρίδης Χριστόφορος, Ματέρα Μάριος, Σουβλατζής Κωνσταντίνος, Ρεφατλάρι Φάμπιο, Χαλδέζος Νικόλαος, Χατσίδης Ιορδάνης, Χρηστίδης Ιωάννης, Βανδήρας Αλέξανδρος, Κώστογλου Χρήστος Γιάννης.

Προπονητές της Κ8 ήταν οι Νικόλαος Νικολαϊδης και Αντώνιος Κρινίτσας.

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας του ΠΑΟΚ» ήταν ξεχωριστή και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε γεγονός που αποδεικνύει πως η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει δυνατά και στο εξωτερικό.