Ιππότες Ρόδου: Και του χρόνου ραντεβού στη Ρόδο (video & photos)

390

Αν και πέρασε καιρός από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά που διοργάνωσαν οι Ιππότες Ρόδου με την ονομασία «4ο Cup of Rhodes Knight», στη μνήμη των γονιών του Γιώργου Δανά, Στέργου και Ελπίδας, η συλλογή εικόνων τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα και σας την παρουσιάζουμε.

Ο ΟΑΣΠΕ στηρίζει τη διοργάνωση, καθώς ήταν ο στυλοβάτης της, και με τη τεχνογνωσία του οδήγησε στην πραγμάτωσή της.
Στο τουρνουά πήραν μέρος πολλές τοπικές ομάδες της Ρόδου, καθώς και αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ, του Πανιώνιου, του Απόλλωνας Αθηνών αλλά της Μπεσίκτας.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε πέντε διαφορετικά γήπεδα του νησιού και συνολικά διεξήχθησαν εβδομήντα αγώνες.

Νικητές αναδείχθηκαν τα 1500 παιδιά που έλαβαν μέρος, αλλά και όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.
Η μεγάλη συμμετοχή των ομάδων και οι γεμάτες εξέδρες ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Στέφανος Κυριαζής.
Αυτό το τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός που πλέον αποτελεί θεσμό για το νησί της Ρόδου, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προβάλλοντας τις αξίες του τόπου μας και την απεριόριστη αγάπη όλων μας για τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη».

Οι ευχαριστίες του Γιώργου Δανά

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 4ου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου Cup of Rhodes Knight, ο Γιώργος Δανάς που είναι ο εμπνευστής της διοργάνωσης, καθώς διεξάγεται στην μνήμη των γονιών του Στέργου και Ελπίδας, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Μετά τη λήξη του 4ου διεθνούς τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ομάδα μας Ιππότες, με τη συμμετοχή περίπου 1.500 ποδοσφαιριστών θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον ΔΟΠΑΡ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , την ΕΠΣΔ, τον σύνδεσμο διαιτητών Δωδεκανήσου, τον ΟΑΣΠΕ και τη Δώρα Ιωακειμίδου, το Rodos Palace και τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα έτρεξαν μαζί μου καθημερινά, αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Τον Γιάννη Σπανό που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην ιδέα αυτή και βρίσκεται δίπλα μου, σαν ακούραστος και πιστός στρατιώτης της ομάδας μας που με πολύ μεράκι συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας.
Τον Νικήτα Μαλλιάκα που από φέτος μπήκε στο επιτελείο της διοργάνωσης, έχοντας δυναμική παρουσία και καινούργιες ιδέες, τον Γιάννη Κουμέντο, τον Τηλέμαχο Καμπούρη και την Εμμανουέλλα Αραμπατζή, τους ανθρώπους που ήταν στις επιτροπές των γηπέδων: Γιάννη Παυλίδη, Ηλία Βασιλαράκη, Γιάννη Καβουκλή, Αριστείδη Καβουκλή, Γιώργο Μπελιγράδη, Γεωργία Κατσαρά, Βαγγέλη Ντουμάζιο, Πανορμίτη Τσιριγώτη και Γιάννη Έλληνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε οργανωτικά και λειτουργικά.
Τους ανθρώπους των γηπέδων με τους οποίους συνεργαστήκαμε, τους γιατρούς για τον επαγγελματισμό τους και τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση.

Τέλος, όλα αυτά δεν θα ήταν τόσο εύκολα χωρίς την στήριξη των χορηγών μας, οι οποίοι είναι: Blue Star Ferries μέγας χορηγός ο οποίος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωσή μας, ενώνοντας την Ρόδο μας με τα υπόλοιπα νησιά και την κεντρική Ελλάδα, Υπέρ Μάρκετ Πάππου, Υαλοδυναμική Κάππος, πιτσαρία Γόνδολα, εστιατόριο Πολλωνιάτισσα, Οικοδομικές επιχειρήσεις Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου, Γυψοδομή, ακουστικά βαρηκοΐας Ξεπαπαδάκης.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές και γονείς που καθημερινά έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Με την παρουσία τους μου δίνουν δύναμη να πραγματοποιήσω το όνειρό μου από τότε που έχασα τους γονείς μου. Ένα τετραήμερο μιας ποδοσφαιρικής πανδαισίας αφιερωμένη στη μνήμη τους».

Δείτε τις εικόνες και τα video που ακολουθούν

Χορηγός επικοινωνίας