Σοβαρή καταγγελία στην ΚΟΠ για απρεπή συμπεριφορά προπονητή

143

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “ΠΟΛΙΤΗΣ”, με επιστολή που απέστειλε μητέρα νεαρού ποδοσφαιριστή στην ΚΟΠ, στον Σύνδεσμο Προπονητών αλλά και στον ΠΑΣΠ υποστηρίζει πως ο προπονητής του 15χρονου γιου της υποτιμούσε, έβριζε και χρησιμοποιούσε διάφορες λέξεις ειρωνευόμενος τα παιδιά, ενώ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως προσθέτει, χτύπησε ποδοσφαιριστή του στα αποδυτήρια και καταγγέλθηκε από στέλεχος των “μαυροπράσινων”.

Κατόπιν αυτής της συμπεριφοράς, σύμφωνα με την καταγγελία, οι γονείς ενημέρωσαν τον προπονητή ότι ο γιος τους δεν θα συνέχιζε στην ομάδα κατά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αλλά ο προπονητής όπως σημειώνεται, τους ζήτησε το ποσό των 410 ευρώ για να τους δώσει την ελευθέρας του παιδιού τους και να αποποιηθεί ο σύλλογος τα δικαιώματά του.

Η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή προέβη και σε ακόμη μία καταγγελία, καθώς -όπως υποστηρίζει- στις 28/4/2017 ο προπονητής “έβαλε άνθρωπο της νύχτας να μας απειλήσει”, περιστατικό που όπως αναφέρει καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Κλείνοντας σημειώνει: “Λυπούμαι πραγματικά που μέσα στο κυπριακό ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτά τα άτομα και έχουν το δικαίωμα να προπονούν τα παιδιά μας. Αναμένω ότι η επιστολή μου δεν θα αγνοηθεί”.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η όλη υπόθεση έλαβε τέλος, καθώς η μητέρα του ποδοσφαιριστή απέσυρε τις καταγγελίες, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον προπονητή αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, καθώς της εξηγήθηκε ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως, καθώς η ομάδα παραχώρησε στο γιο της την ελευθέρα και αποποιείται τα δικαιώματά του, ενώ με νέα επιστολή της αναφέρει “ εγώ δεν έχω πλέον κανένα παράπονο, δεν επιθυμώ να γίνει καταγγελία και θεωρώ το όλο θέμα λήξαν”.