Νίκη των Νέων του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή Ψαχνών

132

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ταξίδεψε στα Ψαχνά Ευβοίας την Τετάρτη (24/5), μετά από πρόσκληση της τοπικής ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναμετρήθηκαν με την τοπική ομάδα και επικράτησαν με 4-1.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο παιχνίδι με μικτή ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ20 και της Κ17. Ο Ηρακλής Ψαχνών που κατέκτησε και το Κύπελλο Ευβοίας έχει στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό, Τάκη Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ο Κωστανάσιος άνοιξε το σκορ στο 10′ με σουτ, ο Ντουμάνης με κεφαλιά στο 35′ διπλασίασε τα τέρματα των “ερυθρολεύκων” και στο 37′ πάλι ο Κωστανάσιος βρήκε δίχτυα για το 3-0. Στο 50′ ο Μαναρίτσας μείωσε σε 3-1 για τον Ηρακλή και στο 87′ ο Αμπάρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ηρακλής Ψαχνών: Ανδρούτσος, Ντούμας, Δούλος, Μαρίνος, Μπουρνάζος, Γκούρλας, Σκριβάνος, Μουτουσίδης, Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π.Δ, Γκάβαλης/ Τουρκοχωρίτης, Παππάς, Στούπας, Βαμβούκος, Κικίδης, Γ. Μπουρνάζος, Γραμματικόγιαννης, Μπέχας, Σταμέλος.

Ολυμπιακός: Γαβαλάς (45′ Καράδαης), Αγιώτης (45′ Τσιμπούκας), Γιανναράκης (45′ Γκοτζαμανίδης), Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης (45′ Κακάμης), Δήμος, Πέιος (45′ Παπαγεωργίου), Ντουμάνης, Κωστανάσιος (45′ Σταυρόπουλος), Ξενιτίδης (45′ Αμπάρα), Μπέκος (45′ Μπουλάρι).