Ενισχύονται με Σάββενα οι ακαδημίες του Αγίου Ισιδώρου

263

Ο έμπειρος τεχνικός θα εργαστεί στις ακαδημίες, στο πλάι των Μιχάλη Παπαντωνίου, Σταμάτη Κουρδουνάκη και Παναγιώτη Αναστασά, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν της ακαδημίας ποδοσφαίρου, η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό τιμ, αποτελούμενο από τους διπλωματούχους προπονητές (UEFA C) Παπαντωνίου Μιχάλη και Κουρδουνάκη Σταμάτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αναστασά Παναγιώτη.

Επίσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή (UEFA B) Σάββενα Γιώργο, που θα πλαισιώσει επάξια το υπόλοιπο τιμ, χάρις στην μεγάλη του εμπειρία σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, με αποκορύφωμα το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Ιάλυσο Ρόδου ως πρώτος προπονητής.

Ευχόμαστε στους προπονητές, τα παιδιά μας και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται, πάνω απ’ όλα υγεία και να έχουμε μια καλή νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μας για παιδιά από 5 έως 16 χρονών: 6937367906 και 6976685832”.