Φτιάχνει το δικό της προπονητικό κέντρο η ΑΕΚ Λάρνακας

685

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας  Άντρος Καραπατάκης αποκάλυψε στις πρόσφατες τοποθετήσεις του ότι η ΑΕΚ θα ανεγείρει το δικό της προπονητικό κέντρο για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Μία εξέλιξη η οποία δείχνει πόσο πολύ θέλουν στην ομάδα της Λάρνακας να βάλουν τις βάσεις και να δουλέψουν ακόμη πιο επαγγελματικά στον τομέα των ακαδημιών. Ήδη τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά βήματα προόδου σε αυτό το κομμάτι και ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα.

Με το δικό της όμως προπονητικό κέντρο οι ακαδημίες της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν κάτω από πολύ καλύτερες συνθήκες. Ο χώρος που θα γίνει το προπονητικό κέντρο είναι δίπλα από τα δικαστήρια της Λάρνακας. Τον χώρο τον είχε πάρει η ΑΕΚ πριν πολλά χρόνια όταν γίνονταν σκέψεις για ανέγερση γηπέδου καλαθόσφαιρας, πριν καταλήξουν τελικά στο «Κίτιον».

Στο χώρο που θα γίνει το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών θα υπάρχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αποδυτήρια, ιατρείο και αίθουσες διαιτητών. Με λίγα λόγια θα μπορεί η ΑΕΚ να φιλοξενεί κανονικά αγώνες για τα τμήματα των ακαδημιών της.

Το κόστος θα είναι περίπου 550.000 ευρώ και από την μέρα που θα ξεκινήσουν τα έργα θα χρειαστεί περίπου ένα εξάμηνο για να ολοκληρωθούν.

Με πληροφορίες από themasports.com