Δηλώσεις των πέντε «νέων» της Εθνικής

161

Χαρά, υπερηφάνεια και ανάληψη ευθυνών δήλωσαν ότι σημαίνει η κλήση τους στην Εθνική Ανδρών, για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι πέντε ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν την πρόσκληση του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα της «γαλανόλευκης» με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε: «Νιώθω μεγάλη χαρά για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Το να έχει ένας ποδοσφαιριστής τη δυνατότητα να αγωνιστεί με το εθνόσημο, αποτελεί προνόμιο, όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω, με την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά μου, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες»,

Ο Τάσος Δώνης σχολίασε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Εξ΄ αρχής η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών ήταν ένας πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Τα κατάφερα χάρη στη σκληρή δουλειά και πηγαίνοντας καλά με την ομάδα μου. Αυτό που επιθυμώ τώρα είναι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου στις προπονήσεις και να δείξω ότι είμαι έτοιμος και για το ματς στην Βοσνία».

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών. Είναι και δικό μου και τώρα πραγματοποιείται. Έχω αγωνιστεί για όλες τις Εθνικές Ομάδες και είμαι περήφανος για αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε για την κλήση του και ελπίζω να δικαιώσω και τον προπονητή και τους συνεργάτες του για την επιλογή μου. Υπόσχομαι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η Εθνική τους στόχους της».

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Άλλωστε για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε που μου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα από τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένεια του Πανιωνίου που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και μέσω της καταπληκτικής φετινής πορείας να ανοίξει για εμένα η πόρτα της Εθνικής Ανδρών».

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης σημείωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που πάντοτε είχα στην άκρη του μυαλού μου, όμως τώρα που συνέβη πραγματικά με γεμίζει χαρά, αλλά ταυτόχρονα κι ευθύνη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ξέρω πως η Εθνική ομάδα είναι σαν μια οικογένεια και χαίρομαι που θα γίνω μέλος της. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί σ’ αυτήν την κρίσιμη προκριματική φάση και στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».