Κύπρος: Ευρωπαϊκή επιχορήγηση στην ακαδημία της ΑΕΛ Λεμεσού

278

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού, οι οποίες έχουν επιλεγεί μέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος για να επιχορηγηθεί η μετακίνηση των ELITE ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ Λεμεσού:

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τις ακαδημίες ΑΕΛ αφού έχουν επιλεγεί μέσω Ευρωπαϊκού προγράμματος για να επιχορηγηθεί η μετακίνηση των ELITE ποδοσφαιριστών μας στην Ολλανδία, εκεί όπου θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα προετοιμασίας κάτω από την επίβλεψη γνωστών Ολλανδών προπονητών ειδικών σε θέματα ακαδημιών.

Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ΑΕΛ -εκπροσωπώντας την Κύπρο- θα έχουν τεράστια ευκαιρία να προπονηθούν και να ανταγωνιστούν άλλα νεαρά ταλέντα ομάδων από την Ολλανδία. Η μετάβαση των ποδοσφαιριστών μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ολλανδικών ομάδων και η προπόνηση τους εκεί αποσκοπεί στην περαιτέρω ανέλιξη τους και είναι συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία ΑΕΛ.

Παράλληλα, οι προπονητές που θα συνοδεύσουν τα παιδιά θα τύχουν επιμόρφωσης και ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο η Ολλανδική σχολή ποδοσφαίρου προσεγγίζει τις αναπτυξιακές ηλικίες, καθώς και για τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο.