Οι τελικοί των Προπαίδων της ΕΠΣΜ

141

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες Προπαίδων 9χ9
και Προπαίδων 11χ11 της 33ης διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων Υποδομής
και Ανάπτυξης της ΕΠΣ Μακεδονίας, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στον αείμνηστο δημοσιογράφο, Σταύρο Ρεπανά.

Στον μικρό Τελικό Προπαίδων 11 Χ 11 ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου επιβλήθηκε του Παύλου Μελά (1) με 5-1 και κατέλαβε την τρίτη θέση σ’ αυτήν την κατηγορία.

Στον μικρός Τελικό Προπαίδων 9 Χ 9 οι Μπέμπηδες 2000 νίκησαν τον Κεραυνό Κολχικού με σκορ 7-4 και κατέλαβαν την τρίτη θέση στην κατηγορία.

Στον μεγάλο Τελικός Προπαίδων 9 Χ 9 ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης κέρδισε τον “Ντίνο Κούη” με σκορ 5-1 και αναδείχθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας.

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο στη Μίκρα με φυσικό χλοοτάπητα και θα τους διαιτήτευσαν οι Φ. Τζίκας, Δεσπ. Αλμπανίδου, Φιλ. Τσαχουρίδης και Χρ. Αγρίμης, ενώ υπεύθυνος Α’ Βοηθειών ήταν ο Νίκος Ξυλούρης.

Ενδιάμεσα των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις από τον Π.Σ.Α.Τ. σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας για την προσφορά τους.

Στον “Μέγα Αλέξανδρο” του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργο Κούδα, στους δημοσιογράφους Σταύρο Πετρακόπουλο και Γιάννη Δέλκο, στο σύμβουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας Δημήτρη Σίσκο και στο Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Τις απονομές κατά σειρά έκαναν οι Σωτήρης Τριανταφύλλου, Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Βαγγέλης Γραμμένος, Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Παύλος Γερακάρης, επί Τιμή Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιώργος Λυσαρίδης, πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και Γιάννης Βένος, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη.

 

  • Tελικός προπαίδων 9×9

Ντίνος Κούης – Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης 2006 1-5

  • Μικρός τελικός προπαίδων 11×11

Παύλος Μελάς(1) – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 1-5

  • Μικρός τελικός προπαίδων 9×9

Κεραυνός Κολχικού – Μπέμπηδες 2000 4-7

– Ο τελικός προπαίδων 11×11 θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/6/2017